Veckobrev v. 51

Veckobrev v. 51

Här kommer så det sista veckobrevet för denna termin. Har precis skickat iväg era barn och Eva med badbussen, solen börjar gå ner och lyser mitt i ögonen, jag har mitt fönster ner mot vackra Marmen och den utsikten är ju underbar. Det blev lite tokigt då jag skickade iväg veckobrevet förra veckan för jag glömde skriva att det var bad, men efter en timme kom jag på mig och skyndade att skriva om. Typiskt att nån hann läsa det första. Men det ordnar sig för det går jättebra att låna badkläder och handduk. Jag hade även sagt till barnen igår att det var bad men det är lätt att glömma för dem.

Vi har städat lådorna i klassrummet och en del i hallen men där är det bra om ni kommer hit och kollar vad som behöver tas hem eller vad som ska fyllas på efter lovet.

Krubban stod färdig idag och barnen får försiktigt ta hem den, väl hemma kan de ju ställa upp alla figurer och göra fint. Många julbilder kommer också hem, de har målat hela december då jag läst julsaga på fruktstunden.

De fick också ta hem en inplastad lapp med adressen till vår blogg, jag har uppmuntrat dem att gå in och titta, de kan säkert själva om ni har tillgång till en digital enhet hemma.

Efter lovet hälsar idrottsministern (Alf) att det är skridskor på schemat, dock ska de ha med innekläder att hänga på kroken. Torsdag är det sista badet för ettorna, sen är det vanlig idrott även på torsdagar.

Tack så jättemycket för julklapparna, jag lägger dem på hedersplatsen under granen! Jag önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År så ses vi den åttonde januari 2018.

Vecka två:

Måndag – nya läsläxor och matteläxa hem

Tisdag – skridskor (även innekläder)

Onsdag – multipass

Torsdag – sista badet

Fredag – ny ledtråd hem                                                       Lisa


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *